Een 3D beeldje van jouw zwangerschap!

Een 3D beeldje om jouw zwangerschap te vereeuwigen. Het is indrukwekkend waar een vrouwelijk lichaam allemaal toe in staat is. Ongeacht het verloop van je zwangerschap, is het een onvergetelijke periode. De 3D Bar kan deze herinnering voor je laten vereeuwigen. Wil je meer informatie over het maken van een 3D beeldje van jouw zwangerschap in Amsterdam? Lees dan gerust verder.

Een 3D beeldje laten maken?

Een 3D beeldje wanneer je zwanger bent, is een modern alternatief voor onder andere een gipsbuik. Een mooi chique beeldje dat identiek is aan jouw zwangere buik. Het zwangerschapsbeeldje komt tot leven door een 3D scan. Voordat deze scan plaatsvindt gaan we samen onder genot van een kopje thee kijken naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Je kan onder andere aangeven welke lichaamseigenschappen je juist wel of niet naar voren wilt laten komen in het beeldje.

Wij snappen dat het soms spannend kan zijn en stellen je met liefde gerust. Bij De 3D Bar voel je je meteen thuis. Tijdens de 3D scan worden in een paar seconden vele foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn hetzelfde als wanneer je met een gewone camera foto’s maakt. Het 3D scannen is dan ook niet schadelijk voor jou of de baby. Deze foto’s worden uiteindelijk samengevoegd tot één geheel en 3D geprint in het gewenste materiaal tot een schitterend beeldje. Het beeldje wordt met de hand bewerkt om zo alle mooie kenmerken van de mommy to be te accentueren. Wil jij ook een 3D beeld laten maken van jouw zwangerschap? Maak dan gelijk een afspraak!

3D zwangerschapsbeeldje

Een 3D zwangerschapsbeeldje kun je in verschillende materialen laten maken. De beeldjes van De 3D Bar kun je in brons, koper, tin en twee verschillende kleuren hout laten vervaardigen. Hierdoor kun je het beeldje helemaal passend maken aan jouw interieur. Wil je een 3D zwangerschapsbeeld cadeau doen? Je kunt bijvoorbeeld je zus, schoonzus of beste vriendin het meest unieke zwangerschapscadeau geven met een cadeaubon van De 3D Bar! Onze cadeaubonnen worden zorgvuldig ingepakt in een mooi doosje. Ook zit daar een miniatuur zwangerschapsbeeldje bij, zo heeft de mommy to be alvast een impressie van wat voor schitterend cadeau haar te wachten staat. Wil je meer weten over de cadeaubon van De 3D Bar? Ga dan naar de pagina ‘Cadeaubon’.

Over De 3D Bar

de 3d bar locatie amsterdam

De 3D Bar heeft een huiselijke sfeer waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Barbara neemt uitgebreid de tijd voor je en bespreekt jouw wensen en behoeften tijdens een afspraak. 


Mocht je nog vragen hebben over onder andere het maken van een 3D beeldje van jouw zwangerschap of wil je een 3D beeldje van jezelf laten maken zonder dat je zwanger bent? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op! Wij helpen je met alle liefde verder.