Een schitterend beeldje van jouw zwangere buik

Als je een blijvende herinnering wilt hebben aan één van de meest bijzondere periodes in je leven, dan is een prachtig beeldje van jouw zwangere buik de perfecte keuze! Bij De 3D Bar kun je een nauwkeurige 3D scan laten maken van je mooie zwangere lichaam, die vervolgens wordt omgezet in een tastbaar 3D beeldje. Wil je meer informatie over het laten maken van een 3D beeldje van een zwangere buik? Lees dan gerust verder.

Laat jouw zwangerschap vastleggen

Kadobon van De 3D Bar

Bij De 3D Bar kun je een gedetailleerde 3D scan laten maken van je prachtige zwangere lichaam, die vervolgens met een 3D printer wordt vereeuwigd en zelfs met de hand bewerkt wordt tot perfectie. Een uniek 3D beeldje van je zwangere buik is het mooiste en meest persoonlijke cadeau dat je jezelf of een ander kunt geven.

 

Wil je iemand anders verrassen met een zwangerschapsbeeldje? Geef dan een cadeaubon van De 3D Bar cadeau! De cadeaubon is een feestje om te ontvangen. Een mooi ingepakt doosje inclusief een miniatuur 3D beeldje erbij zodat de mommy-to-be precies kan zien wat zij mag laten maken. Wij bezorgen het met liefde op de gewenste locatie. Bij het bestellen van de cadeaubon kun je ervoor kiezen om een bon met een gewenst bedrag of zonder bedrag te geven, waarbij de betaling plaatsvindt na de afspraak. Zo kan de mommy-to-be zelf de regie houden en zelf een datum inplannen.

Wil jij een 3D beeldje laten maken van jouw zwangere buik?

Wil jij een 3D beeldje van jouw zwangere buik laten maken of ben je benieuwd hoe het hele proces verloopt? Van je zwangere buik een beeldje laten maken gaat als volgt. Als eerste bespreekt Barbara tijdens een gezellig kopje koffie of thee de wensen van de toekomstige mama en legt ze alles stapsgewijs uit om jou of je vriendin of dochter gerust te stellen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen voor het beeldje, zoals koper, brons, tin en hout. Bij de houten variant zijn er zelfs twee kleuren om uit te kiezen. Hierdoor kun je het 3D beeldje helemaal naar jouw smaak en persoonlijke voorkeur laten maken.

 

Vervolgens wordt de 3D scan gemaakt met behulp van de nieuwste scantechnieken. Door deze geavanceerde scan kunnen de mooiste details, zoals de vorm van de borsten en de gepopte navel, naar voren komen. De 3D camera maakt binnen enkele seconden een groot aantal foto’s, waardoor de kwaliteit van de scan uitstekend is. Belangrijk om te vermelden is dat de scan dezelfde technieken gebruikt als een normale camera en daarom niet schadelijk is voor jou of jouw baby. De foto’s worden samengevoegd tot een gedetailleerde scan, die wordt verzonden naar de 3D printer. Vervolgens start de printer met het printen van het beeldje in het gewenste materiaal. Ten slotte wordt het beeldje met de hand bewerkt om eventuele oneffenheden te egaliseren en het gewenste resultaat te bereiken: een prachtig, uniek 3D beeldje van de zwangerschap. Jouw lichaam op de meest mooie manier vereeuwigd!

Over De 3D Bar

Wil jij een beeldje laten maken van jouw zwangere buik? De 3D Bar biedt een bijzondere ervaring om een uniek 3D beeldje te laten maken van jouw zwangere buik. De gezellige en huiselijke sfeer zorgt ervoor dat jij je meteen thuis voelt! Bij De 3D Bar vinden wij het belangrijk dat de toekomstige mama zich namelijk volledig op haar gemak voelt.

 

Heb je interesse in het laten maken van een zwangerschapsbeeldje of heb je nog vragen? Bekijk dan onze lijst met veelgestelde vragen, neem gerust contact met ons op of maak direct een afspraak! We zien je graag bij De 3D Bar.