Maak nu een afspraak bij De 3D Bar in Amsterdam

Selecteer een dag en tijdslot in de handige agenda hieronder. Je maakt een afspraak met Barbara in De 3D Bar locatie van Amsterdam. Barbara neemt 1,5 uur de tijd voor je.

De 3D Bar in Amsterdam

De 3D Bar is in 2019 gestart in Amsterdam vanuit het huis van Barbara. Nadat de Corona pandemie is gaan liggen werd het te druk om alles vanuit huis te doen. De afspraak zelf, het printen, schuren en polijsten van de zwangerschapsbeeldjes… Daar was geen ruimte meer voor in huis.¬†

Na een lange zoektocht ontving Barbara eind 2021 de sleutel van de nieuwe prachtige locatie aan de Willem de Zwijgerlaan. Na 3 maanden van hard werken, een echte bar timmeren, schilderen en vloeren leggen is de locatie sinds februari 2022 operationeel. Het harde werk loont, want alle klanten zijn enthousiast over de prachtige locatie waar de huiselijke sfeer de boventoon voert.

Op deze locatie worden ook alle beeldjes geprint en na-bewerkt. Op verzoek wordt hier zelfs een babyshower georganiseerd is de Instagrammable Bar een begrip geworden in Amsterdam West.

Maak een afspraak bij De 3D Bar in Amsterdam

In Amsterdam maak je een afspraak met Barbara, de eigenaresse van De 3D Bar. Barbara neemt echt de tijd voor je om je op je gemak te stellen. Het is jouw unieke kunstwerk en als je je op je gemak voelt wordt het resultaat het allermooiste. 

Dit zeggen klanten over Barbara 

  • “Barbara maakte er een gezellige tijd van” – Jimisa
  • “Barbara stelde mij gerust, waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde” – Anis
  • “Barbara stelt je op je gemak en je voelt je echt prachtig” – Janne
  • “Barbara is relaxed en zorgt voor een fijne ervaring” – Belinda
  • “Barbara geeft je gelijk het gevoel dat je welkom bent en stelt je op je gemak.” – Felicia

Waar wacht je nog op?