Maak nu een afspraak bij De 3D Bar op Curaçao

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken bij De 3D Bar op Curaçao. Selecteer een dag en tijdslot in de handige agenda hieronder. De locatie opent half november dus vanaf dan kan je boeken.

Let op bij het boeken bij locatie Curaçao: je boekt in de lokale tijd. Van maandag tot vrijdag staat Channah om 19:00 uur en 20:30 uur voor je klaar en neemt ze 1,5 uur de tijd voor je.

De 3D Bar op Curaçao

In 2022 opent de vestiging Curaçao onder leiding van Channah Koerten. Channah heeft zelf ervaren hoe fijn het is een 3D afdruk te mogen ontvangen tijdens haar zwangerschappen. Om anderen op Curaçao ook in de gelegenheid te stellen zo iets kostbaars te kunnen laten maken, opent zij haar deuren voor De 3D Bar bij haar thuis.

Channah heeft tijdens haar tweede zwangerschap zelf een zwangerschapbeeld bij Barbara in Amsterdam laten maken. Tussen Channah en Barbara was er direct een klik. Toen Channah werd gevraagd of ze iemand op Curacao wist die daar zelf een vestiging wilde openen was de keuze snel gemaakt om het zélf te doen!

channah koerten curacao de 3d bar

Maak een afspraak bij De 3D Bar op Curaçao

De 3D Bar Curaçao is er voor alle vrouwen op Curaçao en daar buiten, zwanger of niet zwanger. Channah staat ook klaar voor vrouwen die niet op Curacao wonen. Hoe leuk is het om een baby-moon te combineren met een bezoek aan De 3D Bar om jouw prachtige zwangerschap te vereeuwigen in een tastbare herinnering?

Waar wacht je nog op?