Zwangerschapscadeau

Op zoek naar een prachtig zwangerschapscadeau? Dan ben je bij De 3D Bar aan het juiste adres! Ongeacht hoe de zwangerschap verloopt, is het indrukwekkend waar ons lichaam allemaal toe in staat is. Dit is iets waar we als vrouwen trots op mogen zijn. Wil je deze periode laten vereeuwigen met een tastbare herinnering? Dat kan met een prachtig zwangerschapsbeeldje van De 3D Bar. Een mooi cadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is!

Op zoek naar een uniek en origineel zwangerschapscadeau?

Laura Kroeze Fotografie-111

Geef een 3D zwangerschapsbeeld van De 3D Bar cadeau! De zwangerschapsbeeldjes van De 3D Bar zijn perfect als je op zoek bent naar een persoonlijk en leuk zwangerschapscadeau voor een toekomstige mama. De beeldjes worden geproduceerd op basis van een 3D scan. Voordat de 3D scan plaatsvindt wordt er eerst onder het genot van een heerlijk kopje thee gekeken naar alle wensen en behoeften. Hier wordt bijvoorbeeld besproken van welk materiaal het beeldje uiteindelijk moet worden gemaakt. 

Er zijn verschillende materialen, namelijk: koper, brons, tin en hout. De houten beeldjes komen in twee verschillende kleuren. Daarnaast wordt er gekeken welke pose het best bij de toekomstige mama past en welke details naar voren moeten komen, of juist niet. Het beeldje wordt uiteindelijk met de hand bewerkt, zodat alle wensen in het beeldje terug te zien zijn. Een uniek cadeau en een tastbare herinnering aan de zwangerschap.

Het mooiste zwangerschapscadeau van De 3D Bar

Een prachtig cadeau om bijvoorbeeld tijdens de babyshower te geven. Een persoonlijk, kwetsbaar en origineel zwangerschapscadeau waar de toekomstige mama voor altijd aan kan terugdenken. Je geliefde zus, vriendin of schoonzus een cadeau geven op afstand? Bij De 3D Bar kun je ook een zwangerschapscadeau versturen in de vorm van een cadeaubon. Een cadeaubon van De 3D Bar is niet zomaar een bon. De cadeaubon wordt verpakt in een mooi en zorgvuldig ingepakt doosje. Ook wordt een miniatuur 3D beeldje met de cadeaubon meegestuurd. Het met liefde ingepakte pakketje afgeleverd op de gewenste locatie. 

 

Wanneer je een cadeaubon van De 3D Bar geeft, kun je kiezen uit twee opties, namelijk: een cadeaubon met het gewenste bedrag of een bon zonder bedrag (de betaling vindt plaats nadat de afspraak heeft plaatsgevonden). Hierdoor kan de toekomstige moeder de regie in eigen handen houden! Ook kan de toekomstige mama zelf een datum inplannen. Wil je meer informatie over onze cadeaubonnen? Bekijk onze pagina ‘cadeaubon’.

Kadobon van De 3D Bar

Over De 3D Bar

Bij De 3D Bar zorgen we er altijd voor dat de toekomstige moeder zich compleet op haar gemak voelt. Door de huiselijke sfeer en de gezelligheid is het net alsof je thuis bent! De 3D Bar is een prachtige plek om deze tastbare herinnering te laten vereeuwigen. 

Heb je nog vragen over het maken of het geven van een zwangerschapsbeeldje? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op!