Zwangerschapsbeeldje

Met een schitterend zwangerschapsbeeldje kun je van een van de meest bijzondere periode in je leven een tastbare herinnering maken! Bij De 3D Bar kun je een gedetailleerde 3D scan laten maken van je mooie zwangere lichaam. De scan wordt daarna door De 3D Bar vereeuwigd. Meer weten over het laten maken van een 3D zwangerschapsbeeldje? Lees gerust verder.

Een beeldje van jouw zwangerschap als tastbare herinnering

Ook zo trots op waar het vrouwelijke lichaam allemaal tot in staat is tijdens de zwangerschap? De 3D Bar kan deze herinnering voor je laten vereeuwigen. De beeldjes worden gecreëerd door middel van een 3D scan en worden uiteindelijk met de hand bewerkt. Zo kan er rekening worden gehouden met de wensen van de toekomstige mama. Door de unieke 3D scan van de zwangere buik is een beeldje van de zwangerschap het mooiste en persoonlijkste cadeau wat je jezelf of een ander cadeau kan geven. 

De beeldjes worden geproduceerd van verschillende materialen, namelijk: koper, brons, tin en hout. Bij een houten beeldje heb je de keuze uit twee verschillende kleuren. Door de keuze uit verschillende materialen kun je een 3D zwangerschapsbeeld helemaal tot je persoonlijke smaak laten maken. Wil je een zwangerschapsbeeldje cadeau geven? Geef een cadeaubon van De 3D Bar!

De 3D Bar cadeaubon is een feestje om te ontvangen! Een mooi ingepakt doosje met een miniatuur 3D beeldje erbij. Daarnaast leveren we het met liefde ingepakte doosje af op de gewenste locatie. Wanneer je een cadeaubon van De 3D Bar geeft, kun je kiezen uit twee opties, namelijk: een cadeaubon met een gewenst bedrag of zonder bedrag (de betaling vindt plaats nadat de afspraak heeft plaatsgevonden). Hierdoor kan de mommy to be zelf de regie in handen houden. Ook kan de toekomstige mama zelf een datum inplannen.

Hoe werkt het maken van een 3D zwangerschapsbeeldje?

Allereerst worden, onder het genot van een kopje koffie of thee, de wensen van de toekomstige mama besproken. Barbara stelt je op je gemak en legt de werkwijze nogmaals uit. Dan wordt de 3D scan gemaakt. De 3D Bar maakt gebruik van de nieuwste scantechnieken. Doordat deze 3D scan zo geavanceerd is, kun je de mooiste details naar voren laten komen. Denk hierbij aan de navel die onder andere gepopt is of de vorm van de borsten. 

 

De 3D camera maakt een groot aantal foto’s binnen enkele seconden, hierdoor is de kwaliteit van de scan enorm. Een belangrijke disclaimer: de scan maakt gebruik van dezelfde technieken als een normale camera. De scan is dus niet schadelijk voor jou of jouw baby!

 

Uiteindelijk worden de foto’s samengevoegd tot een mooie gedetailleerde scan. Deze scan wordt naar de 3D printer verstuurd, waarna deze begint met het printen van het beeld van de zwangerschap in het gewenste materiaal. Daarna wordt het beeldje met de hand bewerkt om eventuele oneffenheden te egaliseren. Het resultaat? Een prachtig zwangerschapsbeeldje in 3D dat uniek is aan jouw eigen lichaam. 

Over De 3D Bar

barbara-krijger-de3dbar

De 3D Bar is een unieke plek om een uniek beeldje te laten maken van jouw zwangerschap. Een tastbare en dierbare herinnering van jouw zwangere buik! Door de huiselijke sfeer en de gezelligheid voelt het meteen alsof je thuis bent! Barbara vindt het namelijk erg belangrijk dat de toekomstige mama zich compleet op haar gemak voelt bij De 3D Bar.

Wil jij een zwangerschapsbeeldje laten maken of heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op!