Veelgestelde vragen

Als je zwanger bent van een meerling is je buik al flink gegroeid bij 28 weken. Als je één kindje verwacht is je buik vanaf 33 weken zeker groot genoeg. Zolang jij je goed voelt kun je nog bij ons langs komen.

Wij printen diverse metaal- en houtvullingen. Van de metalen hebben we brons, koper en tin. Een geprint beeld met houtvulling voelt en ruikt als echt hout. Hout hebben we in twee verschillende kleuren.

De standaard afmetingen zijn 15cm, 17,5cm en 20cm. 17,5cm is het meest gekozen. Specifieke wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

De scan wordt zes maanden bewaard voor een eventuele tweede kopie. Indien gewenst kan het bestand verwijderd worden na ontvangst van jouw beeldje of aangeschaft worden (€29,95).

Het is mogelijk om meerdere beelden te laten maken. Vraag naar de mogelijkheden tijdens je afspraak.

De kosten zijn afhankelijk van de materiaalkeuze, hoogte en houding van het beeld. De kosten variëren tussen de €175 en €410. Bekijk alle opties op de tarievenpagina en zie direct de kosten per beeld. Op de scan-afspraak lopen we al je wensen door om jouw perfecte 3D beeld samen te stellen.

Bij De 3D Bar is het ook mogelijk een cadeaubon te bestellen in elk gewenst bedrag. Stuur hiervoor een mailtje naar De 3D Bar en we maken het in orde voor je.

Door middel van een 3D scanner wordt er een scan van jouw lichaam gemaakt. Deze scan wordt met de computer print klaar gemaakt en uitgeprint door een 3D printer. Vervolgens wordt het na bewerkt en is het klaar om een prachtig plekje te krijgen in jouw huis.

Nee. Het scannen van het lichaam is niet schadelijk voor jou of de baby.

Niets moet natuurlijk, het wordt jouw kunstwerk. Het is in veel gevallen wel mooier om het naakt te doen. Als je voorkeur uit gaat naar het dragen van ondergoed, draag dan een huidkleurige string zonder naadjes die niet te strak zit.

De gemiddelde levertijd is 8 tot 10 weken.

Ik neem anderhalf uur de tijd voor je, maar meestal duurt een afspraak ongeveer een uur. Hierbij hebben wij ook al jouw wensen doorgenomen. Het scannen zelf duurt maar enkele minuten.

Ja, wij werken op afspraak. Je kunt online een afspraak inplannen in de agenda.

De 3D Bar is gevestigd op de Willem de Zwijgerlaan 331, dichtbij afslag 4 van de A10 Amsterdam. Op 350 meter afstand is parkeergarage Tetterode (Willem de Zwijgerlaan 336) waar je voor €2 per uur kunt parkeren.

Kom je met het OV? Busstation Charlotte de Bourbonstraat is tegenover onze locatie. Vanaf Amsterdam Centraal kun je het beste reizen naar bushalte Solebaystraat. Vanaf Amsterdam Sloterdijk is bushalte Bos en Lommerweg je uitstappunt.

Nee. Elk lichaam is uniek en als jij je lichaam wilt vereeuwigen met een 3D kunstwerk, dan kan dat ook als je niet in verwachting bent. We maken echter alleen kunstwerken van één persoon. Een beeld met baby is dus helaas niet mogelijk.

Nee. Het is helaas niet mogelijk een 3D beeld te maken van een 2D foto.

Je kunt je pakket terugsturen naar Van der Hoopstraat 125H, 1051VE Amsterdam. Let op dat je je verzendbewijs en track and trace code bewaart!