Locaties van De 3D Bar

Locatie Amsterdam

De 3D Bar is in 2019 door Barbara gestart bij haar thuis in Amsterdam. Thuis werd het al snel te druk en opende de studio mét centrale bar in Amsterdam begin 2022. Barbara heeft alles helemaal zelf verbouwd, met wat hulp van vrienden en familie. Het resultaat is een prachtige studio waar iedereen zich direct thuis voelt.

Hoewel het in Amsterdam is, is de locatie zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. We zitten niet in het centrum maar juist dichtbij de A10. Voor de deur kan er geparkeerd worden en op 5 minuten loopafstand is een overdekte parkeergarage waar je goedkoop kunt parkeren.

de 3d bar locatie amsterdam

Locatie Deventer

Ontmoet Melis, sinds 2023 trots lid van De 3D Bar familie. Ze is een fotografe met een scherp oog voor detail. Waarom kiezen voor Melis? Omdat ze jou op je gemak stelt en jouw ideeën in 3D tot leven brengt. Een herinnering voor altijd. Tijdens je afspraak kun je zelfs een fotoshoot boeken in haar daglichtstudio in Deventer (Studio Mamsie). Kortom, Melis biedt zowel 3D-creativiteit als fotografische herinneringen. Een win-win ervaring die je niet wilt missen!

Melis ontvangt je graag in haar prachtige studio in Deventer. De studio is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (6 minuten lopen) en de auto (1 minuut lopen vanaf de parkeergarage).